aktueel_klein

Boeklancering Annic van Wonderen groot succes

By december 9, 2014 No Comments

Na het oprichten van ILoveFashionNews.com, een eigen uitgeverij,

diverse lezingen en talloze masterclasses kon het ook eigenlijk niet anders: ILFN’s founder & director Annic van Wonderen brengt een eigen boek op de markt genaamd Masterclass Ondernemen. Gisteren werd deze feestelijk gelanceerd in de SkyLounge in Amsterdam.

Fred van Leer hostte de avond en ook Olympisch sporter Koen Verweij was aanwezig. Koen mocht het allereerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen. Waarom Annic’s keuze op de schaatser was gevallen? Volgens haar is ondernemen écht een topsport en als iemand er wat van kan, dan is het Koen wel.

In Masterclass Ondernemen geeft Annic van Wonderen haar kennis, tips en adviezen door aan lezers. Ze vertelt over de start van I Love Fashion News en hoe ze deze fashion newssite tot één van de grootste modesites heeft uitgebouwd. Met haar motto’s durven – doen – doorzetten en haar eigenzinnige manier van denken, inspireert zij ondernemers (in spe) aan de slag te gaan en keihard te werken om doelen te bereiken. Onderwerpen die onder andere aan bod komen, zijn social media, pr en marketing, valkuilen, netwerken, personeel, financiën en gouden tips & tricks.

Nieuwsgierig naar het boek? Bestel deze via http://www.bol.com/nl/p/masterclass-ondernemen/9200000035825777/?Referrer=ADVNLPPcefaa300cdbf929700e8b31e4d000023462