CO-OPERATION

Connecting talents and opportunitites

MAS Management heeft door haar positieve manier van werken diverse partijen aan zich weten te binden. Hierdoor heeft het talent de mogelijkheid tot een verdieping in service en blijft de persoonlijke benadering voorop staan.

Exclusieve samenwerkingen

Talenten van MAS Management worden geboekt via Quality Bookings. Dit sprekersbureau is toonaangevend in Nederland en boekt het talent op het gebied van presentaties, dagvoorzitterschap, spreker en workshops. Samen met Quality Bookings en het talent worden concepten ontwikkeld en in de markt gezet.

MAS Management werkt nauw samen met The Fame Game Books. Zij behartigen het belang van schrijvend talent en hebben een uitgebreid netwerk in de uitgeverij.

Sinds 2015 is er een samenwerking met de Organisatie van Miss Nederland. Naast het coachen en begeleiden van de betreffende Miss Nederland produceert MAS Management ook jaarlijks de finale.

MAS Management heeft de mogelijkheid om een samenwerkingsverband exclusief aan te gaan voor talenten die tevens uitvoerend artiest zijn. Dit betreft All About Artists van Dennis Erhardt.