Menu Sluiten
MAS Slider
MAS Slider
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Management

MAS Management is een ervaren management bureau voor creatieve talenten in de media –en entertainmentbranche. Onder leiding van Selena Visser vertegenwoordigt MAS Management talent op het gebied van televisie en entertainment, film en theater, stemacteren en commercials, online ondernemen en social media. Zelf is zij jaren achter de schermen werkzaam geweest in de media en beschikt zij over ruime ervaring en een breed netwerk binnen de branche.

MAS Management heeft een persoonlijke aanpak en bepaalt altijd samen met het talent de strategie voor zijn of haar carrière. Waarbij alle commerciële zaken en onderhandelingen, agendabeheer en het afhandelen van interviews en boekingen uit handen worden genomen.

MAS management heeft een groot netwerk in het vinden van merken waarmee partnerships, conceptontwikkeling en sponsorships worden aangegaan. Steeds meer merken zoeken samenwerkingen met talenten op het gebied van social media. Samen worden de strategische keuzes bepaald om de branded content te integreren.

Contact

MAS Management

Bezoekadres
Rembrandtlaan 4C
3723BJ Bilthoven

Selena Visser
e: selena@masmanagement.nl
m: +31(0)6-54378980

Marieke Hurkens
e: marieke@masmanagement.nl
m: +31(0)6-40702703

Algemeen
e: info@masmanagement.nl

Disclaimer

Algemene Voorwaarden
copyright-sietsqo-hr